One day

I sit alone with my thoughts and try to capture the essence and knowledge itself
I look for something solid so a bottle wont help
And I dont wanna bother nobody else so I'm alone again
Feeling like a part of me is gone with my friends
So I pretend that I'm dead but it makes no difference,
The only way to clear my head is in these weights I'm lifting
I feel my fake shifting out of my head
The way I used to be so proud now its clear, I dont understand
Things aint what they used to be
I notice pain really aint new to me
I'm living life n' bang so foolishly!
So lord lead me, give me the strength
I know that you allready given me sense and I appreciate it
It's all so wet now when recreated, but whats the science?
I know it aint much by hey I'm tryin
Feelin so fucked and I aint lying, there's darkness in me
and everyday it's getting harder to breath..

I swear to god I never fracture my honesty
So they ask what the fuck's wrong with me
But see the way I act how I'm gonna be
And normally I wouldn't bother with nothing at all
But now I'm in the rain feelin' part of the water that falls
And every fuckin breath I take, I realize I know that lifes full of lessons
You can never be safe, so I'm lyin here wide-awake tryin' to find a place
While I'm planning my escape I recline into this state
So I need me a place I can chill and take it easy
Breathe freely, hear the swell, smellin seaweed
With trees and the leaves, that we ought to be given
But for now I'm just lost in the rythm

Sometimes I wonder what it's all for
Coz when it rains it pours
And I don't wanna play these games anymore
See, I just wanna be assured it was worth it
And maybe just for one day, I get it right and life will be perfect
Coz I don't know where I'm going but I know where I've been
And I can feel the wind blowing holding on with my friends
Coz in the end it's in them and in my family I trust,
That makes me proud, goddamnit it's us!

I know I'm blessed, every part of me
Chest, neck and arteries
Like Moses when he parted the sea
Life aint what it started out to be,
I've come to realize that it's all up to me
So I'm running down my options
Waiting opportunities, give my man a helping hand of jewelry
Trying to understand and join the lunacy
Coz soon as people see and tune in to the frequency
They realize what humans do to humans deep in secrecy
They might just see there aint much hope left to go around
Things aint getting better and the globebank's slowing down
But knowing what we know now, we ought to know better
But since we gotta go, let's go together.

I'm still here.. I think..

I skrivende stund sitter jeg i stua til eksen, som befinner seg i Trondheim. Jeg har vært her siden fredag, blitt litt kjent med byen. Så langt har det vist seg å være en ganske fin by, om en noe kjølig. Men det blir nok bedre når sommeren kommer. I morra skal jeg tilbake til Drammen, og kan dessverre ikke si at jeg gleder meg noe særlig. Ikke for det, har ikke noe imot mesteparten av folka der, men det er et par stykker som har viet hele fritiden sin - og enda litt til - til å gjøre livet mitt til et helvete. Noe som bringer meg over på min andre eks. Jeg har nettopp funnet ut at hun visstnok aldri elsket meg, hun elsket bare seg selv og tanken på en fremtid. Hun har selv sagt at hun har vært uærlig om det aller meste i forholdet, noe som får meg til å lure på om hun brukte meg bare for å få sex. Jeg vet at selvbildet mitt fortsatt ikke er på topp, jeg har nok en god vei igjen til jeg kommer dit, men likevel kan jeg ærlig si at jeg fortjener bedre enn henne. Etter alt jeg har vært igjennom fra før, trenger jeg ikke enda en person som skal ødelegge for meg og utnytte meg til sin egen vinning. Hun påstår selv at hun ikke gjør det, men når hun juger om alt annet mistenker jeg at hun også ikke er helt ærlig på det punktet. Anyway, nok om det.

Har ikke skjedd så veldig mye å skrive om siden sist, unntatt onvennevnte forhold. Jeg har fått fagbrev, men sitter pr nå uten jobb. Så mye hjalp det fagbrevet. Men en utdannelse må man jo ha i dagens samfunn, så kanskje det kommer til nytte en gang i fremtiden. Ikke vet jeg. Det er derimot en ting jeg vet. Noen ganger har man bare lyst til å gi opp. Jeg føler at jeg er i den situasjonen nå. Jeg er lei av at ting alltid skal gå til helvete, samme hva jeg prøver på. Pr nå er det et sted jeg føler jeg får til ting, og det er bak kameraet. Men siden jeg ikke har riktig utdannelse, er det ingen som vil ansette meg som fotograf. Og det er ikke veldig mye å tjene på å poste bilder på facebook, akkurat.

For deg som leser er det lett å tenke "jammen kan du ikke bare søke jobb på Narvesen da? Eller i kassa på Kiwi?" Og joda, jeg kan sikkert søke jobb der, hadde det ikke vært for at jeg allerede har prøvd. Jeg har søkt på utallige jobber, med to resultater. Enten får jeg beskjed om at de ikke har bruk for meg eller har funnet noen andre til å ta stillingen, eller så får jeg ikke svar i det hele tatt. Så nei, det er ikke så enkelt. Men uansett, nå skal jeg pakke sammen pcen og resten av tinga mine og gjøre meg klar til hjemreise i morra. Nesten åtte timer med NSB, wish me luck. I'll need it..

BTW, kommer sikkert noen bilder fra turen etterhvert.. 

*happyface*

Vet at det er lenge siden sist, men har ikke hatt tid og energi til å skrive noe her. Anyway, ting går ganske bra for tiden. Jeg har fått en fantastisk kjæreste og ei nydelig lita jente på snart fem mnd. som jeg elsker mer enn noe annet. Plutselig liten familie. I tillegg er det bare to arbeidsdager igjen til ferien, som skal brukes sammen med jentene mine. En hel mnd med to fantastiske jenter, gleder meg! Tenk det, jeg klarer faktisk å glede meg til noe..! DET skjer ikke hver dag.. Men nok om det. Sist jeg så jentene var på mandag, men det virker allerede som en evighet. Forhåpentligvis går tiden litt fortere etterhvert, skjønt det vil nok ta litt tid. De sier at tiden går saktere når du gleder deg til noe, og det er faen meg sant.. Men nå skal jeg gjøre meg klar til jobb, så får fortsette seinere. Savner dere så utrolig mye, jentene mine<3 S.A.

At the speed of life

E=MC^2. Et av verdens mest kjente regnestøkker. "C" er lysets hastighet i vakuum, ca. 300 millioner m/s. Men hva er egentlig livets hastighet? 3600 sekunder i timen? 8760 timer i året? Kan det i det hele tatt måles? Uansett hva det er, går det ihvertfall mer enn fort nok.  [Nei, detta innlegget ska'kke handle om matte..]

For snart to år sia var jeg ferdig på vgs. Noen ganger virker det som om det ikke er mer enn et par mnd sia jeg hadde eksamen på skolen og en mnd seinere fløtta inn i egen leilighet. Det er to år sia nå. De to åra jeg har hatt som lærling nå har også gått utrolig fort. Hvor blei det av tia? Hva skjedde med de to åra, noe som virka som en evighet da jeg gikk på skolen? Det virker nesten som om de bare har blitt borte. Omtrent som om jeg har vært i koma. Samtidig, når jeg sitter og tenker over det, har jeg gjort masse rart iløpet av de to åra. Det har vært ei tid med både opp- og nedturer, mye positivt men også mye dritt. Jeg har mista noen venner, men samtidig fått mange nye. Jeg har kanskje på en måte også blitt bedre kjent med meg sjøl, finni ut hvor grensa går.

Jeg skal ikke skrive altfor mye her nå, klokka er tross alt snart halv to og jeg skal på jobb etterpå. Bottom line - pass på den tia du har, du veit aldri når den plutselig blir borte. Det som kanskje virker som en liten ubetydelig ting i dag, kan utvikle seg til et helvete neste uke.

 

S.A.

Memories

Jeg har nå lest igjennom alle innlegga jeg har skrivi på denna bloggen siden jeg starta'n i 2009 [Nei, jeg har ikke no liv.]. Jeg har kanskje ikke lagt merke tel det før, men jeg innså nå at jeg har forandra meg en god del. Første året i fosterhjem, f.eks., gikk jeg ned 7 kilo. Og jeg prøvde ikke engang å gå ned i vekt. Jeg har også forandra meg en del i skrivemåten. Før skreiv jeg orda slik jeg uttalte dem, men i seinere tid har jeg skrivi dem på bokmål. Derfor tenkte jeg at jeg sku prøva å skrive detta innlegget på mi ega dialekt. (Sorry hvis det kommer noen vanskelige ord etterhvert, dere får bare spørra hvis det er noe dere lurer på.)

Anyway, telbake tel overskrifta. Minner er noe alle har, enten du vil eller ikke. Både gode og dårlige. Og sjølom jeg kanskje har mange dårlige minner, har jeg da klart å få med meg noen gode også. Mandagskvelder i Østbygda i Sande, teltturer i Lier, nyttårsfest i leiligheten på Kaldnes osv. Minner er alt du sitter igjen med når dagen er over, så det gjelder å ta vare på dem. Jeg skal innrømme det, er mange kvelder jeg har liggi i senga og ikke klart å sova som jeg har tenkt telbake på alle de tinga jeg har gjort. Ting jeg ikke ville vært uten. Jeg hadde aldri trudd at jeg sku få opplevd så mye rart som jeg har gjort de siste tre åra, men sånn har'e nå engang gått. Noen av de beste minnene mine kommer fra den tia jeg bodde i Sande og på Kaldnes, og selvfølgelig de turene jeg hadde tel Kristiansand og en av mine beste venninner der nere.

Når jeg nå sitter her og skriver detta, er det bare et par mån'er igjen tel jeg starter enda et nytt kapittel i livet. Jeg er da ferdig som lærling, skal fløtta sammen med et par venninner (dear God, please have mercy on me..) og ut i full jobb, denna gangen forhåpentligvis med et fagbrev i lomma. Jeg veit ikke helt hvor jeg skal jobba enda, skal ta en liten prat med sjefane der jeg jobber nå på mandag. Uansett er det en ny start, samma hvor jeg ender opp med å jobba. Jeg får ihvertfall mer penger hver måned, og i tillegg får jeg lavere husleie ettersom vi nå blir tre støkker som bor sammen. Man får bare ta tia tel hjælp og se hva som skjer, men jeg håper jo selvfølgelig på at ting blir litt lettere framover enn hva det har vært fram tel nå da.

Som sagt, hvis det sku væra noen ord her dere ikke skjønner, si ifra så ska jeg "oversetta" dem. Men først trur jeg at jeg ska prøva å sova litt. Jeg har klart å holde denna bloggen gåandes i tre år nå, så detta blir sikkert ikke det siste dere hører fra meg.

 

S.A.

Til "Anonym"

På det siste innlegget mitt fikk jeg tre kommentarer fra "Anonym", der det bl.a. sto at "jeg må huske dere". Jeg skulle gjerne husket dere hvis jeg visste hvem dere var. Så hvis du/dere leser dette, vennligst gi meg beskjed med navn, evt. ting vi har gjort sammen, så skal jeg nok klare å huske dere^^

Just a dream

En dag. Bare en dag, uten all dritten jeg går igjennom. En dag, der jeg kan våkne og ha det bra med meg selv. Er det virkelig for mye å be om? Noen ganger virker det sånn. Jeg har prøvd alt jeg kan komme på. Piller, individualterapi, gruppeterapi, kognitiv terapi. Alt. Likevel, når alt kommer til alt, sitter jeg her i mitt eget lille helvete. Hvis ingenting hjelper, hvorfor skal jeg da fortsette å prøve? Hvorfor skal jeg kaste bort resten av livet mitt, bruke titusenvis av kroner og utallige timer på ting som ikke hjelper en dritt? Når jeg snakker med folk, forteller om problemene mine, reagerer de fleste med å si at "det blir bra, bare prøv hardere." Helvete heller, jeg har prøvd alt jeg kan. Jeg har lest, studert, prøvd alle mulige teknikker. Likevel sitter jeg her. Istedet for å bli bedre, sitter jeg bare med en enda større følelse av at jeg har feilet og enda mindre penger enn jeg allerede hadde. All energien min går med på å komme seg opp og på jobb, prøve å gjøre det så bra som mulig der. Uansett hva jeg gjør, sitter jeg med følelsen av at det ikke er bra nok. Faen, jeg klarer ikke å sove eller spise ordentlig en gang. 

Venner forlater meg. Personer som en gang betydde alt for meg har jeg mistet helt kontakten med. Ikke engang det klarer jeg å holde på. Uansett hva jeg prøver på eller blander meg inn i går det rett i dass. Så hvorfor skal jeg da fortsette å prøve? Kanskje jeg ikke er ment til å være på denne planeten? Kanskje folk hadde hatt det bedre uten meg? Det virker ihvertfall sånn utifra hvordan ting er nå..

 

I have lost the will to live. Simply nothing more to give. There's nothing more for me, need the end to set me free.

Til informasjon

Ja, jeg lever enda. Nei, jeg har ikke planer om å skrive noe her snart. Rett og slett fordi jeg ikke orker. Aner ikke hva jeg skal skrive. Kommer til å beholde denne bloggen en stund til, men kun for å følge med på hva andre skriver. Kan hende det kommer noe mer om en stund, men blir nok lenge til.

 

Takk for meg.

status update

Jada, jeg lever fortsatt. Har ikke kommet så mye ifra meg i det siste, men har skjedd ekstremt mye. Skal ikke skrive så altfor mye om det nå, men merker at jeg begynner å gå mer og mer tilbake til det jeg var før. Jeg hadde en periode nå der ting gikk ganske bra, men nå har det gått rett på trynet igjen. Anyway, over til noe annet..

Har kommet igang med gruppeterapi på Solvang (Ikke så langt unna Tønsberg sentrum), har andre "møtet" der på onsdag. Har fått en svær bok jeg skal lese, kalt "Kurs i mestring av depresjon (KiD) - revidert utgave". Denne skal da pugges, og står masse shit om NAT (negative automatiske tanker), ABC-modellen, primære og sekundære/situasjonsspesifikke regler, vanlige symptomer på depresjon osv. Ironisk nok står konsentrasjonsvansker som en av de vanligste symptomene, likevel forventer de at jeg skal klare å holde meg våken i 150min i strekk og i tillegg lese gjennom ei svær bok.. Men men, man får bare ta det som det kommer. Hvis dere vil ha nærmere forklaringer på NAT, ABC-modellen eller andre ting er det bare å legge igjen en kommentar med spm, så skal jeg prøve å forklare så godt som mulig..

Uansett, da veit dere litt om hva som skjer i livet mitt for tiden. Nå skal jeg sove, men dere skal ikke se bort ifra at det kommer noe mer her seinere..

Dear Santa

Dear Santa.

 

This christmas, I'm not asking for a lot of expensive things. I don't want wealth and fame. I just want the chance to wake up every morning and be happy. Be happy for the things I've already have, and the people around me. I don't care about the materialistic things, as long as you could give me happiness. I know I've been a complete idiot at some times, treated people in ways they didn't deserve. I know what I've said and done, and that I probably doesn't deserve it, but Christmas is about joy and happiness. With the state of mind that I'm in right now I just can't be happy, no matter how much I try. So please, Santa. Make my wish come true.

 

Sindre

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Februar 2013 » Juli 2012
hits